Site Logotype

Darphin

 

Darphin is een professioneel en plantaardig huidverzorgingsmerk uit Parijs. Het merk hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op de huidconditie.

Skeyndor

 

Het Spaanse merk Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijven zij innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

 

PCA

 

Het Amerikaanse merk PCA staat internationaal bekend voor    het oplossen van huidproblemen door middel van luxe      peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.

PCA biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals      acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen    op de juiste manier worden ingezet.

Pupa Milano

 

Pupa Milano is een trendy make-up merk dat altijd inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en beauty. Het is een dynamisch merk met een sterke persoonlijkheid en een unieke identiteit dat wereldwijd wordt herkend. Met Pupa kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw.

Pupa biedt een groot assortiment aan met diverse innovatieve en kleurrijke producten die voor iedereen geschikt zijn. 

Scrub & Rub

 

Scrub & Rub gelooft dat de huid van het lichaam het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabeenvrij. Alleen de beste én meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren.

Bronz Express

 

Het eerste self-tanning product werd in 1960 geïntroduceerd door Bronz Express.  De producten zijn makkelijk in gebruik en bieden in no-time een gezonde bruine teint, zonder blootgesteld te worden aan de schadelijke effecten van de zon!