Site Logotype
Wellness

Permanente make-up

In ons Instituut in IJsselstein hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. Heeft u moeite met uzelf op te maken? Tekent u uw wenkbrauwen vaak extra bij zodat ze voller lijken? Heeft u smalle of vage lipcontouren? Of wilt u er simpelweg altijd perfect uitzien? Dan is permanente make-up wellicht iets voor u!

Wat is permanente make up?
Bij permanente make-up wordt door middel van een klein naaldje kleurstof in de huid van de oogleden, lippen en/of wenkbrauwen aangebracht. De methode komt oorspronkelijk uit China en is te vergelijken met tatoeëren. Het grote verschil is de diepte waarmee de naald de huid in gaat. Bij een tatoeage is dat ongeveer drie millimeter, terwijl de naald bij permanente make-up vaak nog niet eens een millimeter de huid in gaat. De gebruikte kleurstoffen worden uit mineralen gehaald. Permanente make-up blijft gemiddeld vijf jaar zitten.

Permanente make-up aanbod:

  • Wenkbrauwen hairstrokes en shadow
  • Eyeliner boven & onder
  • Lipliner
Inmeten en uittekenen wenkbrauwen

De behandeling
Eerst wordt op aangeven van u de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend. Daarna wordt de huid verdoofd met een zachte helende crème. De permanente make-up wordt aangebracht met een apparaat voorzien van kleine naaldjes die met snelle op- en neergaande bewegingen kleurstof in de opperhuid afgeven. Uiteraard kiest u samen met onze expert de kleur uit die het best bij u past. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na het aanbrengen kan de huid wat opgezwollen zijn en kan de kleur van de verf iets anders overkomen. Dit trekt na een paar uur bij.

Wij werken met diverse technieken, zoals o.a. de nieuwste ‘hairstroke’ techniek. Aan de hand van uw wensen wensen maken wij tijdens een intake samen een keuze in de techniek die wij toepassen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *