Site Logotype
Health

Behandelingen

Darphin:

 

Darphin is een professionele en plantaardige huidverzorgingsmerk uit Parijs. De luxueuze formule is gebaseerd op een harmonieuze mix van technologie, plantenextracten en pure essentiële oliën.

 

Het unieke huidverzorgingssysteem van Darphin heeft haar eigen behandelmethodes én manuele massagetechnieken die de werking van het product versterken.

 

Met het drie stappen- thuisverzorgingsplan is er voor elk huidtype en huidconditie een specifieke oplossing. Dit drie stappenplan bestaat uit:

·         Serum om het specifieke huidprobleem aan te pakken.

·         Aromatische Olie om de huid ‘s nacht te helpen te herstellen en afvalstoffen af te voeren

·         Crème om de huid te beschermen en te voeden.

 

De combinatie van hoog geconcentreerde plantaardige formules, ultrazachte crèmes en exclusieve massages zorgen voor een bijzondere behandeling. Een behandeling die zorgt voor huidverbetering én ontspanning van lichaam en geest.

Darphin hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op de huidconditie. Een uniek concept voor resultaatgericht maatwerk!

 

 

Skeyndor:

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam.

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend. Met meer dan vijftien productlijnen is er voor elke huidtype en elke huidconditie een specifieke Skeyndor productlijn en behandeling ontwikkeld!

  • Dermatologisch getest
  • Kwalitatief zeer hoogwaardige producten met plantenextracten gecombineerd met ingrediënten uit zee
  • Voor elk huidprobleem een oplossing zoals acne, ouderdomsvlekken, rimpels, onzuivere en vermoeide huid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Niet getest op dieren, maar op vrijwillige proefpersonen!
  • ISO gecertificeerd: Good Manufacturing Practices Certification for Cosmetics (ISO 22716:2007)

 

  •  
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *