Site Logotype

BEHANDELINGEN

Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei factoren van buitenaf zoals weersomstandigheden en luchtvervuiling. Een goede bescherming en verzorging is essentieel om de huid in conditie te houden en huidproblemen te voorkomen. Geen één huid is hetzelfde. Elke huid heeft haar natuurlijke kracht en specifieke behoeften. Met behulp van een uitgebreide huidanalyse stemmen wij onze behandelingen en producten volledig af op uw huidtype.

 

Onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de merken Darphin, Skeyndor en PCA, waarbij wij altijd een behandeling op maat bieden. 

Darphin Facials
Darphin Essentials 60 min € 72,50

Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan een gezichtsverzorging, zonder specifiek ‘huidprobleem’. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de behoefte van uw huid.

Darphin Essentials 90 min € 92,50

Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan een gezichtsverzorging, zonder specifiek ‘huidprobleem’. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de behoefte van uw huid.

Darphin Expert Anti-age 60 min € 82,50

Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan gezichtsverzorging en waarvan de huid een meer intensieve behandeling behoeft. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de huidveroudering van uw huid.

Darphin Expert Anti-age 90 min € 102,50

Geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan gezichtsverzorging en waarvan de huid een meer intensieve behandeling behoeft. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkheden, afgestemd op de huidveroudering uw huid.

Darphin Check-up 30 min € 41,50

Korte behandeling welke geschikt is voor alle leeftijden. Binnen deze behandeling bieden wij diverse mogelijkhheden, afgestemd op de behoefte van uw huid.  

Skeyndor Facials
Aquatherm treatment 60 min € 66,50

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Power Hyaluronic treatment 60 min € 80,50

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Power C+ treatment 60 min € 73,50

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. Deze verkwikkende behandeling geeft een boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Aquatherm O2 treatment 60 min € 80,50

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Eternal treatment 75 min € 80,50

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidver- oudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Global Lift treatment 75 min € 89,00

Behandeling geschikt voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Corrective treatment 75 min € 93,50

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huid-opvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Timeless Prodigy treatment 90 min € 152,50

Luxe en wetenschap smelten samen bij de behandeling van deze effectieve anti-ageing lijn, samengesteld uit 25 pure ingrediënten zoals witte truffel en roos stamcellen. 

Hyaluronic Eye treatment 20 min € 37,50

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren én de wimpers verbeterd. De microcirculatie en lymfe worden gestimuleerd, welke zorgen voor een helder oogopslag. 

Derma Peel Pro treatment 60 min € 89,00

Dit is de nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op de imperfecties van de huid. Deze professionele behandeling laat elke huid en elk huidtype weer stralen. De doeltreffendheid is gebaseerd op een combinatie van 5-peeling technieken in slechts één sessie. 

service image

HUIDVERBETERING

Het mooiste aan ons vak is natuurlijk het gelukkig(er) maken van klanten, die last hebben van een specifiek (huid)probleem. Hiervoor beschikken wij over diverse specialisaties. Voor een aantal specialisaties zoals acne en definitief ontharen, zijn wij met onze agb-codes aangestoten bij de zorgverzekeraar. 

Aan de hand van een uitvoerige huidanalyse adviseren wij u een persoonlijk behandelplan volledig afgestemd op uw huid.

Acne Jeugd (tot 21 jaar) € 39,50

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging in combinatie met huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. 

Meso Infusion 60 min € 113,50

De nieuwste generatie op het gebied van virtuele mesotherapie. Een behandeling bestaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffen direct in te sluizen in de huidcel. Het verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid.

 

Bij een kuur van 6 behandeling ontvangt u 10% korting.

Microdermabrasie 60 min € 91,50

Deze geweldige innovatie op het gebied van microdermabrasie heeft alle facetten om huidwensen of huidproblemen deskundig en zeer resultaatgericht te behandelen. Deze mechanische peeling, op basis van 100% zuivere diamanten, biedt direct een verbeterend, verbluffend én zijdezacht resultaat en is ideaal voor een futloze, droge en ruwe huid.

 

Bij een kuur van 6 behandelingen ontvangt u 10% korting. 

Pca Peeling 60 min € 90,00

PCA staat internationaal bekend voor het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. 

PCA peelings biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. 

Ultrasound Update-optie + € 10,00

Het ultrasonic apparaat werkt d.m.v. mechanische en elektrische trillingen waardoor de huid diepgaand wordt gereinigd en gemasseerd. Cellen in diep gelegen huidlagen worden krachtig gestimuleerd. De structuur van de poriën wordt verbeterd, huidoneffenheden worden verwijderd en stoffen worden extra diep in de huid gesluisd met behulp van ultrasoon energie. 

 

Wij passen het ultrasonic apparaat toe aan elke gezichtsbehandeling indien gewenst!

Skin Pen
Gezicht € 122,50

Een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt effectief verholpen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger.

 

Bij een kuur van 6 behandelingen ontvangt u 10% korting.

 

 

 

 

Plaatselijk V.a. € 61,50

Alleen in overleg!

Een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Plaatselijk in te zetten wanneer u een specifieke zone wilt corrigeren.  

Be Lifted Plasma
Diverse zones V.a. € 145,00

Deze behandeling is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Be Lifted Plasma behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. 

 

Boven oogleden € 399,00

Onder oogleden € 354,00

Boven & onder oogleden € 595,00

Fronsrimpel € 145,00

Neuslippenplooi € 299,00

Mond € 395,00

Mond & neuslippenplooi € 495,00

Nabehandeling € 150,00

service image

MASSAGES

Naast huidverzorging én huidverbetering bent u bij ons Instituut aan het juiste adres voor diverse ontspannende en doelgerichte massages.

Algenpakking € 51,50

Pakkingen zijn in eerste plaats bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Door pakkingen worden afvalstoffen verwijderd en nieuwe werkstoffen toegevoegd. Daarnaast kunnen pakkingen de huid verstevigen en vetophopingen en cellulite bestrijden, waardoor het silhouet verbetert. De werking hiervan is effectief en hebben een direct voelbaar resultaat. Na één pakking voelt u zich duidelijk fitter en energieker.

Anti Cellulitis Bindweefsel 30 min € 35,00

Wilt u eindelijk eens af van die putjes op de bovenbenen en billen? Bindweefselmassage maakt de huid mooier, gladder en egaler. Na een aantal behandelingen ziet u dat de doorbloeding verbeterd, de afvalstoffen beter worden afgevoerd en de oneffenheden verdwijnen. 

Bindweefselmassage 20 min V.a € 32,50

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Na een aantal behandelingen verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als anti-age behandeling en kan eventueel  gecombineerd worden met andere behandelingen. 

Lichaamsmassage 45 min € 49,95

Onze lichaamsmassage is een zachte en rustige variant van een klassieke massage en is bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. 

Rug-nek-schouder massage 30 min € 39,00

Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Welke zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Ook wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Hotstone 45 min € 51,50

Deze massage kalmeert zowel lichaam als geest. Tijdens een hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme stenen gebruikt om de spieren in uw lichaam te ontspannen, de bloedcirculatie te stimuleren en uw algehele welzijn te verbeteren. 

Manuele Lymfedrainage 20 min V.a € 32,50

Een zachte massage waardoor het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het (te veel aan) lymfevocht af te voeren. Lymfedrainage wordt vaak in het gezicht, na een ooglidcorrectie of op de armen en benen toegepast. Lymfedrainage kan prima worden gecombineerd met andere behandelingen.

Zwangerschapsmassage 45 min € 50,00

Als u zwanger bent heeft uw lichaam op tijd rust nodig om te ontspannen. Die rust vinden vrouwen bij ons in een zwangerschaps-lichaamsmassage. Wij masseren u van top tot teen, alleen zoals gewenst. Onze zwangerschapsmassage helpt u fitter te voelen. Het verlicht hoofdpijn en misselijkheid en vermindert bekken- rug-, nek- en schouderklachten, kuitkramp, vocht vasthouden en slecht slapen.

Pre-Mama Arrangement 90 min € 99,00

Tijdens de zwangerschap verandert de hormoonhuishouding en daarmee uw huid enorm. Dit arrangement is voor zwangere dames, die naast ontspanning ook graag hun huid een extra oppepper willen geven. 

 

Het arrangement bestaat uit:

• Spa senses voetenbad
• Rugmassage
• Gezichtsbehandeling
• Voetmassage
• Inclusief koffie/thee en visagie

Led Body System 60 min € 67,50

Dit is een lichaamsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van het innovatieve Led Body System apparaat i.c.m. kwalitatieve producten die verrijkt zijn met drone technologie voor het creëren van een algeheel modellerend 'perfect' lichaam.

 

  • Sterk afslankend effect
  • Vermindering van cellulitis
  • Verstevigen van de spieren
  • Verstrakken van de lichaamscontouren
  •  

Bij een kuur van 6 behandelingen ontvangt u 10% korting. 

service image

BEAUTY

Wij zijn graag meer dan een standaard schoonheidssalon. Op het gebied van 'beauty' bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bieden wij diverse mogelijkheden in manicure en pedicure, zoals de populaire gelcolor. Zetten wij prachtige wimperextensions en ook voor de nieuwste sensatie wimperlifting kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag van uw ongewenste haargroei af, Denk aan het reguliere harsen, maar ook definitief ontharen met IPL. Last van cellulitis of striae? Ook hier hebben wij effectieve behandelingen én producten voor.

Wimpers en wenkbrauwen
Wimperlift 45 min V.a. € 45,50

Wilt u wakker worden met gekrulde wimpers ? Met de Volume Lash Lift behandeling geniet u wel 4 tot 6 weken van prachtig gekrulde, natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperextensions wordt er bij een wimperlift behandeling alleen gewerkt met uw eigen natuurlijke wimpers, die optisch méér lengte en volume krijgen. 

 

Exclusief verven € 45,50

Inclusief verven € 57,00

Wimperextentions 3D 120 min € 91,50

Met de nieuwste 3D methode krijgt u niet alleen prachtig lange wimpers, maar nu ook méér volume. Dit in tegenstelling tot de ‘oude’ methode waarbij de wimpers eigenlijk alleen verlengd werden. De 3D wimperextensions zijn dunner en lichter zodat er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst worden. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.

 

Bijwerken na 2 weken € 32,50

Bijwerken na 3 weken € 42,50

Bijwerken na 4 weken € 51,50

Wenkbrauwen epileren met touw € 20,00

Bij het epileren met touw wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak heen worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Geen huiduitslag meer door de hars én de haartjes die terug groeien zijn dunner en minder stug.

 

Normaal epileren € 20,00

 

Verven V.a. € 15,50

Wenkbrauwen verven € 15,50

Wimpers verven € 20,00

Wimpers & wenkbrauwen verven € 23,00 

Harsen
Strip wax / lycon wax

Harsen bovenlip € 15,00

Harsen kin € 15,00

Harsen bovenlip en kin € 25,50

Harsen wenkbrauwen € 20,00

Harsen kaaklijn € 22,50

Harsen wangen € 22,50

Harsen oksels € 23,00

Harsen bikinilijn v.a. € 21,00

Harsen benen v.a. € 38,00

Harsen rug v.a. € 34,50

Harsen armen v.a. € 35,00

Definitief ontharen
IPL

Intense Pulsed Light Technology is een veilige en niet-invasieve manier van ontharen die gebruik maakt van licht. Het focust zich op de haarzakjes om ongewenste haartjes te verwijderen. IPL gebruikt licht over een breed oppervlakte en richt zicht op het donkere pigment van haar. 

 

Bovenlip € 32,50

Kin € 32,50

Bovenlip en kin € 51,50

Hals € 64,50

Wangen € 61,50

Bakkebaarden € 51,50

Oksels € 64,50

Rug v.a. € 125,50

Bikinilijn v.a. € 64,50

Onderbenen € 131,50

Bovenbenen € 131,50

Hele benen € 264,50

Onderarmen € 106,50

Elektrisch ontharen V.a. 25,00

Elektrisch ontharen is een vorm van definitief ontharen met behulp van elektrische (stroom) pulsen. De stroom vernietigt de bloedtoevoer aan de haarwortel en daarbij het haarzakje. Het bestaande haartje, gepigmenteerd of niet, valt uit en wordt direct verwijderd met een pincet.

 

Diathermie methode / blendmethode 

Tanden bleken
Extreme Smile € 92,00

Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. Wij bleken de tanden door een 100% veilige methode voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden. Binnen 1 uur wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid of aantasting van uw tanden.

 

Vervolgbehandeling € 42,50

 

service image

VISAGIE

Ook voor make-up bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons Italiaanse make-up merk Pupa Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Wij creëren voor iedereen een geschikte make-up look. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument of voor de klassieke zakenvrouw.

 

Maak gerust kennis met onze speciaal ingerichte beautyroom!

Bruidsmake-up € 125,00

Straal op uw mooiste dag, dankzij een goede voorbereiding en de hulp van ons als make-up artist. Wij zetten uw mooiste gelaatstrekken extra in de verf en verzorgen uw huid zodat uw bruidsmake-up de hele dag perfect blijft zitten. Wij helpen u bij het kiezen van de  bruidsmake-up die past bij uw stijl, persoonlijkheid én gezichtsvorm en wij toveren u om tot een stralende bruid of bruidegom! 

 

* Exclusief proefmake-up

Bruidsmake-up incl. proefmake-up € 165,00

Straal op uw mooiste dag, dankzij een goede voorbereiding en de hulp van ons als make-up artist. Wij zetten uw mooiste gelaatstrekken extra in de verf en verzorgen uw huid zodat uw bruidsmake-up de hele dag perfect blijft zitten. Wij helpen u bij het kiezen van de  bruidsmake-up die past bij uw stijl, persoonlijkheid én gezichtsvorm en wij toveren u om tot een stralende bruid of bruidegom! 

 

* Inclusief proefmake-up

Professionele (feest) make-up € 65,00

Binnenkort een feest of een te gek festival waar u een mooie en/of bijzondere look voor uit de kast wilt trekken? Met onze feest make-up voorzien wij u van een feestelijke look waarmee u de show steelt. 

Visagie workshop 120 min € 29,95

Bent u benieuwd welke make-up voor u het beste is? Welke kleur uw natuurlijke schoonheid accentueert en hoe u uw  pluspunten nog beter laat uitkomen? Volg dan met familie, vriendinnen of collega’s onze make-up workshop!

service image

PERMANENTE MAKE-UP

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. Heeft u moeite met uzelf op te maken? Tekent u uw wenkbrauwen vaak extra bij zodat ze voller lijken? Heeft u smalle of vage lipcontouren? Of wilt u er simpelweg altijd perfect uitzien?

 

Dan is permanente make-up wellicht iets voor u!

Eyeliner € 250,00

Bij een permanente eyeliner wordt er kleur in de wimperrand aangebracht. Dit bootst het uiterlijk na van een donkere wimperlijn, waardoor u meteen meer sprekende oogopslag krijgt en optisch vollere wimpers.

 

Inclusief 1x bijwerken na 4-8 weken.

 

Bijwerken na 1 jaar € 115,00

Bijwerken na 2 jaar € 166,00

Bijwerken na 3 jaar € 250,00

Wenkbrauw Hairstroke techniek € 250

Bij de hairstroke techniek voor de wenkbrauwen worden als het ware de wenkbrauwhaartjes nagemaakt. Met een dunne naald wordt het pigment als kleine streepjes/haartjes in de haargroeirichting in de huid aangebracht. Door de afwisseling van streepjes en geen streepjes ontstaan er wenkbrauwen die er heel natuurlijk, vol en driedimensionaal uitzien en niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Inclusief 1x bijwerken na 4-8 weken.

 

Bijwerken na 1 jaar € 115,00

Bijwerken na 2 jaar € 166,00

Bijwerken na 3 jaar € 250,00

Wenkbrauw Shaduw techniek € 350,-

Bij deze vorm van permanente make-up wordt de wenkbrauw in zijn geheel ingekleurd. Daarom wordt het ook de schaduwtechniek genoemd. Deze techniek is vooral geschikt voor vrouwen die een wat zwaardere wenkbrauw willen, die er toch natuurlijk en fraai uitziet.

 

Inclusief 1x bijwerken na 4-8 weken.

 

Bijwerken na 1 jaar € 115,00

Bijwerken na 2 jaar € 166,00

Bijwerken na 3 jaar € 250,00

Lipliner € 291,-

Het plaatsen van een permanente lipliner, versterkt het contour van de mond. Het creëert symmetrie, vergroot de lippen waar nodig en geeft een duidelijk contour aan.  

 

Inclusief 1x bijwerken na 4-8 weken.

 

Bijwerken na 1 jaar € 115,00

Bijwerken na 2 jaar € 166,00

Bijwerken na 3 jaar € 291,00

service image

MANICURE

Wist u dat uw handen worden gezien als uw visitekaartje? Dan wilt u natuurlijk dat uw visitekaartje er zo mooi mogelijk uitziet!

Manicure € 28,50

Verwen uw handen met een heerlijke manicure waarmee wij uw nagels en handhuid verzorgen. De nagels worden geknipt en gevijld, nagelriemen worden verzorgt en de handen worden gemasseerd. 

Luxe Manicure € 44,50

Handen hebben veel te verduren en daardoor is de huid vaak droog en vertoont snel veroudering.
Verwen uw handen met een heerlijke manicure waarmee wij uw handen compleet verzorgen. De nagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden behandeld. Velletjes bij de nagels worden verwijdert en uw handen ontvangen een heerlijke handscrub en worden vervolgens gemasseerd.

Gel Color € 29,00

Heeft u stevige nagels van uzelf, maar wilt u niet steeds thuis de nagels lakken? Dan kunnen wij u goed helpen met onze gellak behandeling. Voor het uitharden van de gellak wordt een speciale UV lamp gebruikt, waardoor de nagels direct droog zijn. Er is een zeer ruime keuze aan kleuren, welke wij elke seizoen aanpassen!

 

Gel color verwijderen € 12,50

PEDICURE

Bij onze pedicure kunt u terecht voor alle gewenste voet behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan droge voeten, blaren, overmatig eelt, ingroeiende teennagels, likdoorns en kloven. Het resultaat zijn mooie én comfortabel lopende voeten!

Cosmetische voet € 29,50

De behandeling wordt gestart met het scrubben van de voeten. De nagels worden geknipt, gevijld en gefreesd. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. 

 

* Tijdens deze behandeling wordt er géén eelt met het mes weggehaald.

Pedicure € 39,50

Na het ontsmetten van de voeten focussen wij eerst op de nagels. Deze worden geknipt, gevijld en gefreesd. Nagelriemen worden vrij gelegd en bijzonderheden zoals bijvoorbeeld likdoorns worden verhopen. Vervolgens snijden wij het overtollig eelt weg, waarna we de zone glad frezen met de machine. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage. 

 

Extra tijd € 17,50

Deelbehandeling V.a. € 22,50

Heeft u last van een specifiek voetprobleem, dan kun u terecht voor een losse deelbehandeling. Denk aan likdoorns, wratjes en ingegroeide teennagels. 

Gel color € 29,00

Heeft u stevige nagels van uzelf, maar wilt u niet steeds thuis de nagels lakken? Dan kunnen wij u goed helpen met onze gellak behandeling. Voor het uitharden van de gellak wordt een speciale UV lamp gebruikt, waardoor de nagels direct droog zijn. Er is een zeer ruime keuze aan kleuren, welke wij elke seizoen aanpassen!

 

Gel color verwijderen € 12,50

Contact

030 6887663

06 18834489

info@jokehooiveld.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 08:30 - 21:00

Woensdag: 08:30 - 17.00

Donderdag: 08:30 - 21:00

Vrijdag: 08:30 - 1700

Zaterdag: 08:30 - 16:00

Zondag: Gesloten

Locatie

Utrechtsestraat 4

3401CV IJsselstein