Site Logotype

Darphin

Darphin is een professionele en plantaardige huidverzorgingsmerk uit Parijs. De luxueuze formule is gebaseerd op een harmonieuze mix van technologie, plantenextracten en pure essentiële oliën.

 

Het unieke huidverzorgingssysteem van Darphin heeft haar eigen behandelmethodes én manuele massagetechnieken die de werking van het product versterken.

 

Met het drie stappen- thuisverzorgingsplan is er voor elk huidtype en huidconditie een specifieke oplossing. Dit drie stappenplan bestaat uit:

  • Serum om het specifieke huidprobleem aan te pakken.
  • Aromatische Olie om de huid ‘s nacht te helpen te herstellen en afvalstoffen af te voeren
  • Crème om de huid te beschermen en te voeden.

 

De combinatie van hoog geconcentreerde plantaardige formules, ultrazachte crèmes en exclusieve massages zorgen voor een bijzondere behandeling. Een behandeling die zorgt voor huidverbetering én ontspanning van lichaam en geest.

 

Darphin hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op de huidconditie. Een uniek concept voor resultaatgericht maatwerk!